Kreatív dolgok 1#

Ebben a cikkben olyan kreatív dolgokat fogok bemutatni, amiket bármikor könnyedén elkészíthetsz. Akár szuper dekorációnak, akár ajándéknak.

 

Ha a szobába, vagy a nappaliba szeretnénk egy szép dekorációt a falra, de nem akarunk tapétázni, van egy egyszerűbb és praktikusabb módszer. Nincs is szükségünk, csak egy fekete filcre, vagy vékony ecset - attól függ milyen típusú mintát szeretnénk rajzolni - fekete festékre és egy ügyes rajzos kézre. 

 

Ez a megoldás személyes kedvencem. Bármilyen üveggel, meg lehet oldani, és remek kiegészítő kerti vacsorákhoz, szülinapi partikhoz, romantikus találkozókra... Használhatunk befőttes üveget, boros üveget, sőt ha elég ügyesek vagyunk, villanykörtét. Szükségünk lesz még apró mécses gyertyákra, pár darab madzagra, amivel felakasztjuk az üveget - ha olyan megoldást választunk - de lehet a lépcsőre, vagy az ablakba helyezni a kis világítósakat.

 

 

 

Ki ne emlékezne ezekre a figurákra. Akár az óvodából, vagy iskolából? A gyerekeknek szívesen tanítják ezt a vicces könnyen elkészíthető játékot. Nem kell hozzá túl sok mindent beszerezni. (ragasztó, olló, filc anyag - több színben- színes papír, apró szemek...) 

 

 

A manapság igen kedvelt dekoráció a papírfigurák. Amire szükségünk van olló, cérna, bármilyen papír. Kreatív fantáziánknak ne szabjon határt, hogy miféle mintákat vágunk ki. Lehetnek madarak, pillangók, szívecskék. A lényeg, hogy sok legyen belőlük és indulhat a játék. Felfűzhetjük, ragaszthatjuk. Falra, ajtóra. Hangulatos, látványos, hatásvadász. 

 

 

 

 

 

Kreatív alkotást! :)

Ajánló
Kommentek
  1. Én

  1. Aysun
    2015. február 7., szombat 11:35
    Válasz

    Jó kis ötletek! Szupi bejegyzés :)