A színes körmök mindig hódítanak!

A színes körmök mindig hódítanak!Ez idén ősszel sem lesz másként. A zöld, a rozsdabarna, továbbra is a falevelek színeivel harmonizál, ami kellemes hatást nyújt. Azonban nem mindig van pénz rá, hogy műkörmös készítse el körmeinket? Semmi baj, hiszen rengeteg trükk van, amivel fel lehet dobni még az egyszerű színeket is. Néhány apró eszköz segítségével, például fogpiszkálóval, csillámporral, vagy újságpapírral különlegessé varázsolhatjuk még az egyszerűt is.

Festői körmök:

Semmi egyéb nem kell egy fogpiszkálón kívül ahhoz, hogy körmeink hasonlóak legyenek egy festőpalettához. Néhány élénk színű körömlakk, némi türelem, és persze hosszas száradási idő, de a végeredmény miatt megéri az egész. 3-4 cseppet csöppentünk a körmünkre, majd a fogpiszkáló segítségével, húzunk belőle néhány vonalat, ezáltal olyanok lesznek, mint pacák. Ugyanezt hajtsd végre a többi körmödön, hagyd megszáradni, majd fesd át átlátszó körömlakkal, hogy még tartósabb legyen a ,,műalkotás”!

 

 

 

Újságos körmök

A legcélszerűbb alapszín a szürke, sárga, vagy fehér. Miután kifestetted, és hagytad megszáradni akörmeidet, jöhet a díszítés. A legjobb erre a feladatra, a fényes papírból készült újság. Vagdalj ki belőle darabokat, amiken betűk szerepelnek, lehetőleg aprók. Körmödet mártsd bele gyógyszertárban kapható alkoholba, majd az újságpapírt simítsd rá a körmödre néhány
másodpercig. Aztán vedd le és gyönyörködj a mintában. A tartósságot csak átlátszó lakkal lehet garantálni, különben a betűk először csak elmosódnak, majd teljesen le is kopnak.

 

 

Elmosott de nagyszerű

Fesd le valamilyen alapozó színnel körmeidet. Itt nincs sok dologra szükséged, csak még egy élénk színre, egy fogpiszkálóra, és mosogatószivacsra. Önts mind a két színű körömlakkból egy keveset valamilyen sima felületre-tükörre, műanyagra-. A két színt mosd össze fogpiszkálóval, hogy legyen közöttük átmenet. Majd nyomd rá a szivacsot, hogy kicsit beigya a lakkokat. A minta nagyszerűen fog mutatni a körmödön, miután rászorítottad a festékes szivacsot. Az utolsó lépés, mint mindig, ebben az esetben is az átlátszó körömlakk a fényes és tartós hatás miatt.

 

 

Ennyire egyszerű egyedi, és könnyen elkészíthető körmökben parádézni. Ha szeretnél őszi-lány lenni, akkor a színeket felcserélheted az évszaknak megfelelő árnyalatokra is. Sok sikert!