Hasznosítsd újra a pólóid

Véletlenül bukkantam rá ezekre a DIY- módszerrel újraélesztett pólókra, aztán visszagondoltam arra az időre, mikor még tiniként két számmal nagyobb zenekaros pólóban jártam. Majd az idő múlásával és a divat változásával nem hordtam már őket, de azóta is a szekrényemben őrzöm mindet. Néha egyet-egyet pizsipólóként azért felveszek, de mára már csak a zene szeretete maradt meg. Aztán jött ez a kép szembe velem és gondoltam használhatóvá teszem a régi felsőket, nyári fesztiválokra tökéletesen alkalmasak lesznek.

 

Az elkészítéshez, amint látjátok csak egy megunt felsőre lesz szükség és egy ollóra. Elsőként a póló elejét fordítsuk magunk felé. Középen vágjuk fel a felsőt - ahogy a kép mutatja - V alakban, majd vágjuk ketté a V alakú bevágást. Két oldalt megrövidítjük a felső elejét, majd vele egy vonalban a hátát is.Végül levágjuk a póló ujját és egy csomót kötünk az elöl kettévágott V alak két szárából és kész is

 

Forrás: www.favim.com

Következő felsőnkhöz is csak egy nem használt pólóra lesz szükségünk, ahogy az az előzőnél is. Szembefordítjuk magunkkal a felsőt és levágjuk az ujjait - a varrástól távolabb pár centivel. Levágjuk a nyakán lévő szegélyt, és az alján lévőt is. Ezután egy atlétát kapunk, amit megfordítunk, s az alul levágott szegéllyel az atléta két pántját körbetekerjük vele, majd elkötjük. Ennyire egyszerű az egész. Ezekkel a technikákkal rég megunt vagy kevésbé használt felsőinket is újra hordhatóképes állapotba varázsolhatjuk.

 

forrás: www.favim.com

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én